Είμαστε οι Back2Carroots

Είμαστε οι Back2Carroots και έχουμε έρθει με σκοπό να ταξιδέψουμε  μαζί σε ένα ατελείωτο μονοπάτι, με υγιεινές αλλά και νόστιμες γεύσεις και διατροφικά στοιχεία, που συμβάλλουν σε ένα πιο ποιοτικό τρόπο ζωής.

Η ονομασία της σελίδας λοιπόν, δεν είναι άλλη από το λογοπαίγνιο «επιστροφή στις ρίζες μας».

Τα πάντα στη φύση έχουν ρίζες όπως και το καρότο,το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα λαχανικά και των δύο.

Η ιστορία μας!

Όλα ξεκίνησαν όταν η περιέργεια μιας διατροφολόγου για τη μαγειρική γνώρισε τον ενθουσιασμό ενός μάγειρα για μια πιο υγιεινή διατροφή.

Ας συστηθούμε λοιπόν:

Είμαι η Ιουλία Σταμοστέργιου διαιτολόγος – διατροφολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Διατροφή από το 2014. Η εμπειρία μου έως τώρα, με δίδαξε πώς να ενσωματώνω στη διατροφή των πελατών μου, τη γεύση αλλά και την ποιότητα, με στόχο τη βελτιστοποίηση της υγείας τους.

Η απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος το 2014 και να προχωρήσω σε ολική χορτοφαγία το 2018, με ώθησε να αντιληφθώ και να χρησιμοποιώ τη δύναμη των προϊόντων της φύσης!

Είμαι ο Κωνσταντίνος Μοίρης, Private Chef, συνεργάζομαι από το 2014 με διακεκριμένες ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια. Η ενασχόληση μου τα τελευταία χρόνια με το private dining, μου άνοιξε νέους ορίζοντες με σκοπό την κάλυψη ποικίλων  διατροφικών συνηθειών των πελατών.

Με την στροφή μου στη χορτοφαγική διατροφή το 2020, άνοιξε ένας καινούριος μαγειρικός κόσμος, με αστείρευτες δυνατότητες και επιλογές, εκτοξεύοντας τη δημιουργικότητα μου και τη δίψα μου για νέα μονοπάτια γεύσεων!

Το όραμά μας!

Να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις υγιεινές αλλά και νόστιμες διατροφικές προτάσεις, με γνώμονα τη βελτίωση της υγείας σου!Πάρε μέρος και εσύ σε αυτό το υγιεινό γευστικό ταξίδι και ας μάθουμε όλοι μαζί τα μυστικά που έχουν να μας προσφέρουν οι ‘’ρίζες ‘’ μας, για μια πιο βιώσιμη καθημερινότητα!

Χαιρόμαστε πολύ που είσαι εδώ. Καλώς ήρθες λοιπόν !!

Η ομάδα του
Back2Carroots
Ιουλία και Κωνσταντίνος !!